12.11.2012

AI NIIN ARMAGEDDON

vitsi unohdin ihan kokonaan etten koskaan siitä kirjotellut mitään! voi ei! korjaan tämän siis nyt

reissasin 19.-22. lokakuuta aucklandiin paikalliseen comic coniin, pääasiassa kattomaan paria näyttelijää yhdestä tv-sarjasta josta en oo ihan varma tykkäänkö ironisesti vai en, koska ymmärrän kyllä että kyseinen sarja on oikeesti aika huono, mutta mulla on niin paljon kavereita jotka on ihan hulluna etten voi sanoa etten tykkäisi lainkaan? en tiiä. kuitenkin niin pari näyttelijää tuli tänne uuteen-seelantiin ja se oli aika villiä, koska mukana oli yks suosikeistani Mark Pellegrino! ja jos satutte olemaan facebookissa ehkä huomasitte miten hyperventiloin kun tämä kuva tapahtui:


sama mies sano että oon lahjakas kun annoin piirtämäni muotokuvan ihan vaan kiitoksena koska herra on niin loistava. hihii


asuin paikallisen perheen kanssa tämän viikonlopun, ja oikeestaan olin niiden luona vaan kaksi yötä (kolme päivää tosin) ja silti ne kohteli mua kuin oikeeta perheenjäsentä - mitä ei oikeestaan oo vieläkään tapahtunut oman hostperheeni kanssa. 

oli muutenkin tosi erilaista, koska meidän talossahan on vaan minä, Lynaire ja Lachlan, mutta näillä oli vanhemmat, tytär, poika, kaks vaihtaria, yks yliopistovaihtari ja sen lisäks vielä pitivät bed & breakfastia turisteille! pakko myöntää että nautin siitä kun on paljon ystävällisiä ihmisiä ympärillä ja talo on täysi!suunnitelmat on ollut palata takasin aucklandiin tämän perheen luo, kyllä kyllä!

sinänsä jännitti mennä tähän tapahtumaan, koska se kaveri joka oli saanut mut vakuuteltua sinne menemiseen, ei loppujenlopuksi ite päässyt tulemaan. anto kuitenkin omien kavereidensa numeroita, joiden kanssa voisin viettää aikaa. kuitenkin, heti ensimmäisenä päivänä kun jonotin päästäkseni sisään, tuli yks tyttö juttelemaan, ja jotenkin meillä vaan sytytti ja se on ihan loistotyyppi, ja vietettiin oikeestaan koko viikonloppu yhessä ja toistemme henkisenä tukena kun koettiin pieniä fanityttöheikotuksen hetkiä (tai siis minä koin.)

harmi vaan että tämä Sophia asuu christchurchissa, koska meillä ei oo juuri lainkaan mahollisuuksia nähä uudestaan. se sanoi että ehkä noin 84% varmuudella tulee wellingtoniin joulukuun puolessavälissä, ja loistavaa jos tulee, koska sen näkeminen uudestaan parantais mielialaa huimasti!


mutta siis joo. tässä minä taas, piirtämässä. pari ihmistä tunnisti nettinimeni kun niitä päästiin vaihtamaan, ja monet tunnisti myös piirtotyylistä, ja sitten ihan vaan kiitoksena kun moikkasivat piirtelin jotain. se oli aika huisia, pakko myöntää, että joku ihan toisesta maasta tunnistaa siitä nimimerkistä millä netissä kulkee! siistiä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti